Qui som

Objectiu

El nostre objectiu és poder ser el teu centre de referència en la utilització i la venta de productes de cosmètica ecològica. Ens agradaria traslladar-te els nostres coneixements i ajudar-te a cuidar i mimar tan el cos com l’ànima.

Objectiu

El nostre objectiu és poder ser el teu centre de referència en la utilització i la venta de productes de cosmètica ecològica. Ens agradaria traslladar-te els nostres coneixements i ajudar-te a cuidar i mimar tan el cos com l’ànima.

Productes

 

Tots els productes que utilitzem i venem són naturals i/o ecològics. El nostre compromís amb la qualitat d’aquests productes ens ha portat a treballar, sempre que és possible, amb petits productors especialitzats. Ens agrada parlar de “cosmètica viva”, aquella en la que els mateixos productors cultiven i recol·lecten les plantes i herbes, n’elaboren els lots i ens ho enviem directament a nosaltres. Aquest procés ens permet aprofitar i gaudir dels beneficis d’un producte “viu” i natural.

Filosofia

 

A banda de la qualitat i l’origen també valorem molt el procés de producció i els valors dels elaboradors. Per nosaltres és primordial que tots els productes que venem hagin estat fets per empreses ètiques i responsables, empreses humanes que senten passió per allò que fan. Empreses compromeses amb el medi ambient, amb la societat, amb els treballadors i amb els animals. Persones amb qui tenim un tracte agradable i directe que ens permet fer propostes i millores contínues en els productes.

mariona
Mariona Caballero

 

Ona Nature és el resultat del projecte personal de la Mariona. Després d’anys treballant en el món de l’estètica la Mariona va descobrir l’estil de vida ecològic a través de la cuina: “un cop em vaig haver introduït en un estil de cuina saludable amb productes ecològics, em vaig preguntar si existia algun tipus de cosmètica, alternativa a la convencional i acord amb l’estil de vida que estava adoptant”.

A partir d’aquí va començar una recerca i es va adonar que sí, que efectivament hi havia un gran ventall de productes naturals amb moltíssimes possibilitats, tan per a l’ús personal com per a l’ús en un hipotètic centre d’estètica. Un cop es va haver familiaritzat amb els productes va decidir fer el pas: “després de donar-hi moltes voltes i portar molt de temps provant aquesta nova cosmètica ecològica vaig decidir fer el pas i obrir un petit espai on començar”.

De seguida es va adonar que els clients i les clientes reaccionaven molt positivament al plantejament econatural i que el feedback era molt positiu. En aquest moment va ser quan va posar nom al seu gran repte, crear un centre exclusivament d’estètica econatural: Ona Nature. El centre acabaria obrint les portes dos anys més tard en un espai més ampli, bonic i on el client només s’hagués de preocupar d’una cosa: relaxar-se i gaudir de l’experiència econatural.